7 motive pentru care PUBG este cel mai bun Battle Royale

by 03 September, 2021Shooter

7 motive pentru care PUBG este cel mai bun Battle Royale

by | Sep 3, 2021 | Shooter | 0 comments

1. Meciurile dureaza mult

Spre deosebire de Fortnite, jocurile de PUBG nu se termină în zece minute sau mai puțin. Chiar dacă jocul se poate încheia în treizeci de secunde, dacă alegi acoperișul greșit pe care aterizezi sau dacă ai o strategie proastă, câștigarea unui joc poate dura aproximativ 30 de minute sau mai mult dacă ești priceput. Posibilitatea de a juca jocuri mai lungi oferă jucătorilor șansa de a dezvolta și adopta strategii pe termen lung. Oportunitatea de a crea strategii este o parte din ceea ce face PUBG atât de atrăgător.

2. Vehicule

PUBG oferă jucătorilor posibilitatea de a-și omora adversarii cu un jeep! Dacă acest fapt nu este suficient pentru a justifica statutul lui PUBG ca fiind cel mai bun joc de battle royale, ia în considerare unele dintre celelalte opțiuni de vehicule atrăgătoare disponibile pentru jucători:

  • Motociclete
  • Jeepuri
  • Mașini
  • Dube
  • Bărci

3. Mai multe hărți

PUBG a realizat ceea ce Fortnite nu a reușit să ofere. PUBG a scos mai multe hărți care permit jucătorilor să utilizeze o serie de stiluri de joc foarte diferite.

Harta rusească

Harta Erangel se bazează pe o zonă fictivă din Rusia care era controlată de armată.Este populat cu câteva clădiri din beton, zone deschise și ferme mici.

Harta deșertică

Miramar a fost a doua hartă creată pentru joc. Își bazează influența pe părți din America Centrală și Mexic. Este populat cu zone urbane extrem de compacte și zone rurale deșertice. Terenul este suficient de diferit încât tacticile care funcționează pe Erangel s-ar putea să nu funcționeze aici.

Harta tropicală

Sanhok, numele de cod „Savage”, se bazează pe junglele din sud-estul Asiei – în special pe cele din Thailanda și Filipine. Sanhok este pe jumătate ca mărimea fata de celelalte hărți.

4. Este realist

Jocul are grafică realistă, fizică, hărți și arme. Este destul de normal să experimentezi o creștere a ritmului cardiac sau să fii puțin tensionat în timpul jocului din cauza asta. Multă lume consideră că graficile realiste din PUBG sunt mai atrăgătoare decât stilul de desen animat pe care îl are Fortnite.

5. PUBG este captivant

Există ceva atrăgător la nivelul ridicat de tensiune din PUBG. Faptul că o singură persoană (sau echipă) va câștiga fiecare joc, meciurile lungi sau sansa de a putea obține o lovitură uimitoare sau de a veni cu o strategie incredibilă sunt ceea ce face PUBG incredibil de captivant. Jocul este întotdeauna interesant și stimulant.

6. Sunt multiple moduri de a juca și câștiga

Nu există un stil de joc ce poate garanta câștigarea unui meci de PUBG, iar tactica jocului vă varia în funcție de hartă. Acest lucru se aplică și armelor. În Fortnite, jucătorii trebuie doar să apuce arma de cea mai bună calitate și vor avea succes. In PUBG, cea mai bună armă se va schimba în funcție de situație. Cineva poate lua iteme, se poate ascunde și poate ucide doar un singur jucător pentru a câștiga, sau poate să campeze și să-și omoare inamicii de la distanță.

7. Armele au o acuratețe ridicată

Unul dintre cele mai bune lucruri despre PUBG este acuratețea armelor. Acest lucru are sens având în vedere originile jocului. Fiecare armă se comportă în mod unic, mai ales atunci când este luată în considerare varietatea atașamentelor. Vântul, reculul, distanța și vremea pot afecta o armă. Aceasta înseamnă că un jucător trebuie să se reajusteze după fiecare lovitură. Vitezele de reîncărcare pentru fiecare armă diferă de asemenea.

PUBG este un joc shooter care necesită skill, iar abilitatea de a trage a unui jucător depinde cu siguranță de cât de mult a jucat. Există diferențe evidente în acuratețea jucătorilor care joacă des, în comparație cu cei care joacă doar din când în când.

Postări recente

New World: sfaturi pentru începători

New World: sfaturi pentru începători

Mulți jucători au avut deja șansa de a vedea ce are de oferit New World - closed beta-ul din iulie a avut peste 190.000 de jucători online simultan, iar cel mai recent open beta a fost, de asemenea, destul de popular. Dar dacă nu...

Categories

Tags

Your site doesn’t have any tags, so there’s nothing to display here at the moment.