Hearthstone – United in Stormwind: tot ce trebuie să știi despre noul expansion

by 12 October, 2021Strategy

Hearthstone – United in Stormwind: tot ce trebuie să știi despre noul expansion

by | Oct 12, 2021 | Strategy | 0 comments

Care este tema?

După cum sugerează titlul, noul set de cărți va fi în întregime bazat pe tematica Alianței și al capitalei umane, Stormwind. Se pare că problemele se apropie de capitală, ceea ce înseamnă că este timpul să începem să ne luptăm cu cărțile. Această temă contrastează cu expansion-ul anterior, care a avut o tematica bazată pe una din zonele din WoW controlate de Hoardă, Reforged in the Barrens.

Care sunt noile cărți?

La fel că până acum, noul expansion aduce o mulțime de cărți noi. Au fost introduse de asemenea cărți cu mecanici diferite: Questlines, cărțile cu noul cuvânt cheie și arme noi cu efecte speciale. Nu vom vorbi despre fiecare dintre cele 135 de cărți care vin împreună cu noul expansion în parte, în schimb vom discuta despre noile mecanici din joc.

Care este noul cuvant cheie?

La fel ca în majoritatea seturilor noi din Hearthstone, United in Stormwind va introduce un nou cuvânt cheie în Hearthstone. În Forged in the Barrens, a fost introdus Frenzy, care a creat un efect dacă un minion a supraviețuit după ce a suferit daune. Înainte de asta, Corrupt a sosit în Madness at the Darkmoon Faire, care schimbă efectul unei cărți dacă înainte de a juca respectiva carte, se joacă ceva cu un mana cost mai ridicat.

Noul cuvânt cheie pentru United în Stormwind este Tradeable, o referință la principalul scop al jucătorilor care călătoresc către Stormwind în World of Warcraft – cumpărare, vânzare și gestionarea itemelor. Cărțile cu cuvântul cheie Tradeable pot fi puse înapoi în pachet pentru o carte aleatorie din pachetul tău pentru (1) mana. Dacă ai jucat ceva de genul Magic the Gathering, acesta este asemănător cu “Cycling”.

Aceste cărți permit un stil de joc puțin mai dinamic și îți permite să obții tempo din cărțile de care nu ai nevoie într-o anumită situație. În loc să ai o carte care să ocupe spațiu degeaba, o poți schimba folosind (1) mana pentru a extrage o carte din pachet și, eventual, pentru a obține ceva mai util.

Alte mecanici noi

Profesiile își fac apariția în Hearthstone. Acționând ca o variantă a armelor tradiționale, Instrumentele Profesionale (Profession Tools) vor oferi beneficii destul de puternice, dar o să dureze ceva timp pentru a le activa și utiliza. De exemplu, Runed Mithril Rod este o carte de Warlock care reduce costurile cărților în mână cu (1), dar este activată numai după ce tragi 4 cărți. După aceea, pierde 1 durabilitate.

Există, de asemenea, noi cărți Questline, care oferă recompense puternice, dar necesită și îndeplinirea anumitor pași. Acestea sunt specifice clasei și încep în mâna ta, înainte de a fi așezate pe tablă că un secret. Apoi, va trebui să îți îndeplinești obiectivul pentru a obține o recompensă, cu toate acestea, odată ce ai reușit, vei progresa în Questline. Va trebui să completezi două Questline-uri înainte de a ajunge la ultima carte, care este un minion puternic.

Postări recente

New World: sfaturi pentru începători

New World: sfaturi pentru începători

Mulți jucători au avut deja șansa de a vedea ce are de oferit New World - closed beta-ul din iulie a avut peste 190.000 de jucători online simultan, iar cel mai recent open beta a fost, de asemenea, destul de popular. Dar dacă nu...

Categories

Tags

Your site doesn’t have any tags, so there’s nothing to display here at the moment.