Doom Eternal: Ruperea și sfâșierea nu s-au simțit niciodată atât de bine

by 13 October, 2021Shooter

Doom Eternal: Ruperea și sfâșierea nu s-au simțit niciodată atât de bine

by | Oct 13, 2021 | Shooter | 0 comments

Doom Eternal este exemplul perfect al unui joc care își îndeplinește cu fermitate promisiunile și depășește așteptările în toate cele mai bune moduri. Când vedeți un trailer sau un screenshot de la Doom Eternal, este de obicei acoperit de sânge și plin de brutalitate. Exact asta obții când joci Doom Eternal.

Se pare că de prea multe ori game developerii adaugă monotonie și momente plictisitoare pentru a crește durata jocului sau cu gândul de a introduce microtranzacții, deci este revigorant să te așezi și să joci un shooter single-player, care să fie satisfăcător și care nu este altceva decât o aventură care-ți dă fiori, plină de violență non-stop.

Avem nevoie de mai multe jocuri ca Doom Eternal.

De ce este asa de bun?

Din primele momente din Doom Eternal, ești făcut să te simți foarte dur și periculos. În cutscene-ul introductiv, naratorul explică faptul că un singur lucru a fost trimis să oprească forțele Iadului și să oprească apocalipsa: Tu.

Este un moment puternic atunci când Doom Slayer se întoarce spre cameră, începe să se îndepărteze și își încarcă pușca cu o singură mână pe ritm de heavy metal. Este suficient de amuzant pentru a fi cool și pentru a nu fi ciudat. Din fericire, acest ton rămâne pe tot parcursul jocului.

În Doom Eternal petreci mult timp omorând demonii, evident. Ți se oferă un shotgun chiar de la început, dar la scurt timp primești și alte arme. Jocul este incredibil de bun. Fiecare explozie de sânge, pumn, aruncător de flăcări și grenadă care explodează pare concepută pentru a trimite o doză de dopamină direct în creierul tău.

Progresie excelentă

Și secretul pentru care acele doze de dopamină nu sunt epuizate pe parcursul jocului stă în măiestria cu care a fost creată progresia.

Pentru început, fiecărei arme i se pot aplica moduri diferite, care adaugă noi funcționalități, cum ar fi transformarea armei de asalt într-o armă cu lunetă sau atașarea grenadelor shotgun-ului tău. După aceea, poți face upgrade-uri modurilor și augmentărilor pentru a le face și mai puternice. În plus, ai upgrade-uri pentru costum care îți cresc stats-urile permanent și există și alte token-uri pe care le poți folosi pentru bonusuri și upgrade-uri noi. Există o mulțime de moduri de a-ți îmbunătăți caracterul. Pare interminabil.

Din momentul în care începi să te obișnuiești cu o armă sau o abilitate, vei descoperi ceva nou cu care să te joci. Cei care au lucrat la pacing-ul jocului a făcut o treabă minunată.

Concluzia

Doom Eternal este genul de joc pe care începi să îl joci și câteva minute mai târziu, îți dai seama că stai pe scaun cu un rânjet mare pe față. Poate că este vorba doar de violența interminabilă sau de imaginea sângeroasa a demonilor cu craniile distruse, dar Bethesda înțelege cu adevărat ceea ce face un joc să se simtă satisfăcător.

Dacă îți plac shooter-ele, vrei să vezi demoni explodând și sânge țâșnind peste tot, n-ar trebui să eziți dacă te gândești să joci Doom Eternal.

Postări recente

New World: sfaturi pentru începători

New World: sfaturi pentru începători

Mulți jucători au avut deja șansa de a vedea ce are de oferit New World - closed beta-ul din iulie a avut peste 190.000 de jucători online simultan, iar cel mai recent open beta a fost, de asemenea, destul de popular. Dar dacă nu...

Categories

Tags

Your site doesn’t have any tags, so there’s nothing to display here at the moment.