Cele mai importante schimbări făcute pentru Diablo 2: Resurrected

by 11 October, 2021Action, RPG

Cele mai importante schimbări făcute pentru Diablo 2: Resurrected

by | Oct 11, 2021 | Action, RPG | 0 comments

Grafici mai bune

Nu este surprinzător faptul că cea mai mare schimbare a remaster-ului este îmbunătățirea semnificativă a graficii jocului. Chiar dacă Diablo 2 este adesea considerat un joc video mai vechi cu o grafică uimitoare, este, fără îndoială, învechit în comparație cu jocurile recente.

Cu o grafică 3D de înaltă calitate, fanii pot aprecia pe deplin diferitele locații din joc și pot vedea, de asemenea, detaliile în design-ul personajelor. În plus, și efectele vizuale au fost renovate. Spell-urile caracterelor și alte animații din Resurrected au fost modernizate, făcând jocul mult mai plăcut vizual.

Framerate îmbunătățit

Framerate-ul de 25 FPS al Diablo 2 a fost revoluționar pentru vremea sa, dar douăzeci de ani mai târziu, majoritatea jucătorilor ar fi de acord că are nevoie de o actualizare. Lupta cu Afflicted și cu Ghouls nu este prea interesantă atunci când jucătorii pot vedea că sistemul se chinuie să țină pasul, la urma urmei.

Fanii vor fi bucuroși să afle că această problemă a fost rezolvată cu performanța impresionantă a lui Resurrected la 60 de frame-uri pe secundă. Lupta cu inamicii și identificarea obiectelor devin procese mult mai ușoare datorită îmbunătățirii masive a framerate-ului, care este acum mai mult decât dublul originalului.

Surround-Sound Audio

Unul dintre factorii care au făcut din Diablo 2 un bestseller, atunci când a fost lansat pentru prima dată, a fost accentul pe inovație, care a fost evidențiat și prin efectele sale sonore impresionante. Efectele audio ale jocului – care au însoțit fiecare mic detaliu, de la sunetul pașilor până la simplul act de a echipa un item – au devenit imediat recunoscute pentru fanii care îl joacă de ani de zile.

Blizzard a decis în mod strălucit să nu schimbe niciunul dintre aceste efecte audio originale și, în schimb, le-a îmbunătățit pentru versiunea modernă a jocului. Aceasta înseamnă că toate vechile sunete precum frunzele copacilor care foșnesc în bătaia vântului sau Deckard Cain spunând „Greetings!” sunt la fel ca cele din jocul original, dar sunt actualizate pentru a permite surround-sound.

Cutscene-uri refacute

Încă din primele momente ale jocului remastered, jucătorii pot vedea cu ușurință diferența puternică dintre scenele originale si cele refacute pentru Resurrected. Game developerii au depus mult efort pentru a perfecționa puținele cutscene-uri ale jocului, transformând-o pe fiecare într-un clip uimitor din punct de vedere vizual.

Călătoria lui Marius cu “Străinul” este mult mai captivantă datorită acestor scene. Deși se bazează încă pe jocul mai vechi, fiecare a fost refăcut de la zero. Cutscene-urile fac, cu siguranță, narațiunea deja convingătoare să aibă și mai mult impact la trecerea prin fiecare nou act.

Cross-Progression

Deși este posibil că unii fani să fi fost dezamăgiți să afle că versiunea modernă a jocului clasic nu va avea cross-play, faptul că are cross-progression este totuși un pas înainte.

Cu Diablo 2: Resurrected fiind disponibil pentru PS5, Xbox, Nintendo Switch și PC, jucătorii ar putea dori să vadă ce platformă se potrivește cel mai bine stilului lor de joc. Din fericire, prin intermediul funcției de cross-progression, vor putea transfera fără probleme fișierul de salvare al personajului lor de la o platformă la alta – acest lucru va face jocul mai accesibil.

Îmbunătățirea Stash-ului

Gestionarea resurselor este o parte importantă a RPG-urilor, motiv pentru care game developerii se asigură că includ noi mecanici pentru managementul spațiului de stocare. Jucătorii care au considerat că item-sharing este o sarcină obositoare în jocul original Diablo 2 vor fi bucuroși să afle că Resurrected are un stash comun, permițând jucătorilor să schimbe iteme între diferite caractere.

În afară de sistemul de stash comun, game developerii au găsit, de asemenea, o soluție simplă la problemele fanilor cu privire la spațiul mic de stocare al itemelor. Remake-ul are un stash semnificativ mai mare disponibil pentru fanii care, fără îndoială, vor avea mai puține probleme la stocarea itemelor pe care le găsesc.

Modul Legacy

Includerea ingeniosului Mod Legacy dovedește cât de dedicat este Blizzard să creeze un remaster ce este cât se poate de fidel jocului original. Acest mod permite jucătorilor să comute între versiunea veche și cea noua ale Diablo 2 printr-un simplu clic al unui buton.

Să vezi desfășurarea evenimentelor în grafica clasică 2D a jocului mai vechi este o experiență nostalgică pe care fanii de multă vreme o vor aprecia cu siguranță. Pentru jucătorii mai noi, acest mod îi ajută să înțeleagă cât de departe a ajuns franciza (și industria jocurilor video în ansamblu).

Postări recente

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

Pentru a crea un joc horror care să lase o impresie puternică este, de obicei, nevoie de o experiență direcționată — un control atent asupra fiecărei părți din poveste pentru a menține tensiunea, o mână care ghidează camera...

Kebab de vită grecesc marinat

Kebab de vită grecesc marinat

Souvlaki (kebabul grecesc) este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare stradală din Grecia, servit în fiecare tavernă din motive bine întemeiate! Shish Kebab este un fel de mâncare din Orientul Mijlociu și adoptat...

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Această rețetă este inspirată din preparatul vietnamez, Cha Ca La Vong. În Hanoi, de unde provine felul de mâncare, peștele este de obicei gătit pe masă și servit cu o varietate de acompaniamente. Puteți ține ierburile, sosul și...

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Sistemul tău imunitar constă dintr-o colecție complexă de celule, procese și substanțe chimice care îți apără constant organismul de agenți patogeni invadatori, inclusiv viruși, toxine și bacterii. Menținerea sistemului imunitar...

Categories

Tags

There’s no content to show here yet.