League of Legends – 6 motive pentru care jocul este atât de popular

by 05 October, 2021Strategy

League of Legends – 6 motive pentru care jocul este atât de popular

by | Oct 5, 2021 | Strategy | 0 comments

1. Natura competitivă

Cu multitudinea de jucători care sunt competitivi, League of Legends nu poate fi luat în râs. Când urci în clasamentul ranked, se simte ca și cum ai realizat ceva grozav. Practic, pe măsură ce te îmbunătățești ca jucător, câștigi recompense. Da, în modul de joc ranked, există multă toxicitate și frustrare, dar acest lucru se datorează în principal faptului că jocul este atât de competitiv.

Yasuo vs Riven - League of Legends

2. Update-uri regulate

Au trecut mai bine de 11 ani de când League of Legends a fost creat, iar Riot nu a renunțat la joc – update-urile încă vin. De fapt, există un patch nou la fiecare două săptămâni, mai presus de toate, nu trebuie să plătesti bani pentru aceste versiuni. Riot se asigură că le oferă jucătorilor multe elemente noi, astfel încât aceștia să nu se plictisească. Actualizările regulate îi fac nu doar pe jucătorii vechi fericiți, ci și pe cei noi.

3. Meciurile sunt scurte in League of Legends

Unii ar putea spune că acest lucru nu este adevărat, dar da, comparativ cu alte jocuri, meciurile sunt scurte. Când joci un joc singleplayer, poți să te oprești oricând dorești, însă când vine vorba de jocurile online acest lucru nu e posibil. Jocuri precum World of Warcraft necesită uneori mai mult de 3 ore pentru a completa diferite activități (raidurile). În comparație cu aceasta, un meci de 35 de minute în League of Legends nu mai pare așa de lung. Ai o oră înainte de a merge la culcare? Dacă da, atunci puteți începe un meci în LoL. E ora 16:30 și cina este în treizeci de minute? Joacă League of Legends! Pe scurt, durata jocului este unul dintre motivele pentru care LoL este așa popular.

4. Este un joc multiplayer, deci poți să-l joci cu prietenii

Jocurile sunt distractive, dar știi ce este și mai distractiv? Să ai opțiunea de a te juca cu prietenii! Poți să intri într-un meci cu prietenii sau, dacă ești pregătit pentru provocare, vă puteți crea propria echipă și puteți juca împotriva altora în meciurile ranked. Există destui jucători de LoL toxici cu un comportament abuziv, dar poți întâlni și oameni cu care este o placere să joci și pe care îi poți adaugă în lista de prieteni, pentru a-i chema în meciurile viitoare. Jucând ca adc sau support este o modalitate excelentă de a te împrieteni cu celălalt coechipier de pe lane.

Bar - League of Legends

5. League of Legends Esports

Da, nu putem uita de eSports…League of Legends este un joc MOBA. Și-a făcut cunoscută prezența în Esports în sezonul 3, când scena esport a devenit atât de populară. Odată ce acest joc a castigat popularitate în eSports, a atras, de asemenea, o mulțime de jucători noi.

6. LoL e gratuit

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, oamenilor le plac jocurile gratuite. Mulți oameni ezită să încerce noi jocuri pe care trebuie să le plătească pentru că nu știu dacă le vor plăcea. Da, unele jocuri oferă „free trials”, dar chiar și atunci, oamenii sunt sceptici pentru că știu dacă le vor plăcea.

Cu League of Legends, însă, aproape totul este gratuit. Sigur, poate doresti să-i cumpărați haine noi lui Yasuo, dar asta depinde în totalitate de tine.

În concluzie este League of Legends atât de popular deoarece a apărut la momentul potrivit sau este pur și simplu unul dintre cele mai bune jocuri? Nu vom ști niciodată acest lucru, dar ceea ce știm este că este un joc minunat!

Mai multe jocuri MOBA găsiți aici. Daca vă plac alte tipuri de jocuri, găsiți aici.

Postări recente

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

Pentru a crea un joc horror care să lase o impresie puternică este, de obicei, nevoie de o experiență direcționată — un control atent asupra fiecărei părți din poveste pentru a menține tensiunea, o mână care ghidează camera...

Kebab de vită grecesc marinat

Kebab de vită grecesc marinat

Souvlaki (kebabul grecesc) este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare stradală din Grecia, servit în fiecare tavernă din motive bine întemeiate! Shish Kebab este un fel de mâncare din Orientul Mijlociu și adoptat...

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Această rețetă este inspirată din preparatul vietnamez, Cha Ca La Vong. În Hanoi, de unde provine felul de mâncare, peștele este de obicei gătit pe masă și servit cu o varietate de acompaniamente. Puteți ține ierburile, sosul și...

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Sistemul tău imunitar constă dintr-o colecție complexă de celule, procese și substanțe chimice care îți apără constant organismul de agenți patogeni invadatori, inclusiv viruși, toxine și bacterii. Menținerea sistemului imunitar...

Categories

Tags

There’s no content to show here yet.