Cât de bună este tastatura SteelSeries Apex Pro?

by 06 December, 2021Tehnologie

Cât de bună este tastatura SteelSeries Apex Pro?

by | Dec 6, 2021 | Tehnologie | 0 comments

SteelSeries Apex Pro este o tastatură de gaming premium cu o caracteristică rară: are puncte de acționare personalizabile pentru fiecare tastă.

Deși acest lucru nu va modifica senzația tastaturii, îți va permite să personalizați sensibilitatea fiecărei taste. De exemplu, poți seta tastele WASD să fie super sensibile, astfel încât să se declanșeze de la cea mai mică apăsare, în timp ce poți configura tasta „G” să necesite o apăsare mai profundă pentru a evita aruncările accidentale de grenade.

Apex Pro este destul de scumpă, dar își justifică prețul cerut cu o gamă de caracteristici impresionante și o calitate a construcției care se află în eșalonul superior de dispozitive apărute în ultimii ani. SteelSeries Apex Pro este perfectă pentru cei care caută o tastatură de calitate, confortabilă, robustă și personalizabilă.

Design

  • O tastatură de gaming de 200 de euro, destinată în mod clar pasionaților de jocuri video
  • Are un cadru din aliaj de aluminiu
  • Vine cu un suport pentru încheietura mâinii magnetic opțional pentru un plus de confort

Știind că Apex Pro poate rezista la destul de multa uzură, îl face să se simtă ca un produs premium. Are un afișaj inteligent OLED și o multime caracteristici care îl elevează peste nivelul standard al unei tastaturi de gaming. Vei găsi, de asemenea, un port USB în spate, ideal pentru conectarea controlerelor sau a altor dispozitive. Poți personaliza afișajul OLED menționat mai sus cu o serie de statistici diferite sau chiar îl poți modifica singur pentru a afișa imagini sau text pentru a se potrivi preferințelor tale.

În mod standard, ecranul OLED va afisa temperatura actuală și utilizarea GPU-ului, CPU și RAM. Acest lucru este excelent pentru a testa cât de mult îți este forțat PC-ul de cele mai recente jocuri. Acest display poate fi customizat pentru a afișa cântecul pe care îl asculți, pentru a controla punctele de acționare ale diferitelor taste și multe altele.

Poți, de asemenea, să reglezi volumul și să întrerupi videoclipurile și alte conținuturi media cu rotița de scroll și butonul alăturat. Ocupă doar o mică parte din suprafața totală a tastaturii, dar acest afișaj inteligent este, fără îndoială, ceea ce face ca Apex Pro să iasă în evidență lângă cea mai mare parte a concurenței.

Performanţă

  • Punctul de acționare poate fi customizat pentru fiecare tastă
  • Afișajul inteligent creează o experiență multimedia convingătoare

SteelSeries Apex Pro este cu ușurință una dintre cele mai bune tastaturi de gaming care au apărut în ultimii ani, având atât de multe caracteristici unice și o performanță extraordinară.

Tastatura este construită folosind comutatoarele OmniPoint ale SteelSeries. Acestea au un timp de răspuns foarte rapid de 0,7 milisecunde, cu un punct de acționare de doar 0,4 milimetri. Drept urmare, Apex Pro se simte extrem de satisfăcător de utilizat, fie că scrii câteva mii de cuvinte în Google Docs, fie că joci câteva runde de CS:GO. Aceasta nu este o tastatură exclusiv pentru gameri, deși cu siguranță se înclină foarte mult în această direcție.

Fiecare cheie are un punct de acționare cuprins între 0,4 și 3,6 mm, care poate fi customizat după tău bunul plac. Punctele de acționare personalizate vor fi ideale pentru gamerii care doresc o viteză de răspuns specifică. De exemplu, cineva ar putea avea un profil pentru CS:GO, în timp ce altul poate fi dedicat jocului League of Legends (fiecare profil având punctele de acționare setate la o viteză diferită). Comutarea între ele se realizează cu câteva apăsări de buton, atâta timp cât totul este confirmat în SteelSeries Engine.

Software și iluminare

  • Opțiunile de customizare RGB sunt aproape nelimitate
  • O puteți sincroniza cu muzica și cu o selecție de jocuri
  • Este ușor modificat în SteelSeries Engine

Iluminarea RGB a lui Apex Pro are același nivel de customizare ca și tastele în sine, toate opțiunile tale fiind găzduite în programul SteelSeries. Este ușor de utilizat, permițându-vă să înregistrați un număr de profiluri, fiecare cu propriile modele de iluminare distincte. Tastele pot fi colorate individual, astfel încât să puteți realiza orice imagine doriți, atâta timp cât funcționează în spațiul oferit.

Concluzia

SteelSeries Apex Pro este o tastatură de gaming fantastică, cu taste mecanice rapide, oferind în același timp funcții inovatoare, cum ar fi puncte de acționare configurabile și un afișaj OLED.

Postări recente

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

Pentru a crea un joc horror care să lase o impresie puternică este, de obicei, nevoie de o experiență direcționată — un control atent asupra fiecărei părți din poveste pentru a menține tensiunea, o mână care ghidează camera...

Kebab de vită grecesc marinat

Kebab de vită grecesc marinat

Souvlaki (kebabul grecesc) este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare stradală din Grecia, servit în fiecare tavernă din motive bine întemeiate! Shish Kebab este un fel de mâncare din Orientul Mijlociu și adoptat...

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Această rețetă este inspirată din preparatul vietnamez, Cha Ca La Vong. În Hanoi, de unde provine felul de mâncare, peștele este de obicei gătit pe masă și servit cu o varietate de acompaniamente. Puteți ține ierburile, sosul și...

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Sistemul tău imunitar constă dintr-o colecție complexă de celule, procese și substanțe chimice care îți apără constant organismul de agenți patogeni invadatori, inclusiv viruși, toxine și bacterii. Menținerea sistemului imunitar...

Categories

Tags

There’s no content to show here yet.