Assassin’s Creed Odyssey: 6 motive pentru care este un joc fantastic

by 13 October, 2021Action, Adventure, RPG

Assassin’s Creed Odyssey: 6 motive pentru care este un joc fantastic

by | Oct 13, 2021 | Action, Adventure, RPG | 0 comments

1. Lumea este IMENSĂ

Sa spui că Assassin’s Creed Odyssey este un joc mare ar fi o subapreciere absolută. Reintroducerea traversării navale este un motiv important pentru care Odyssey este atât de mare, abilitatea de a călători cu corabia permițând mult mai mult spațiu pe hartă.

Spre deosebire de Black Flag, totuși, lumea jocului nu este formată dintr-o mare goală, deoarece în Odyssey sunt atât de multe de văzut și de făcut atât în secțiunile terestre cât și pe mare. Jocurile Assassin’s Creed au pus mereu accent pe construirea lumii și a perioadei de timp, dar Odyssey îl duce la un cu totul alt nivel.

2. O poveste personală

Assassin’s Creed a avut întotdeauna o atenție sporita asupra personajelor și a poveștilor lor, dar după povestea relativ previzibilă din Origins, Odyssey se simte ca o schimbare de care seria a avut nevoie. Un lucru preluat din Origins care funcționează bine este lipsa de concentrare asupra templierilor și asasinilor. În loc să ne ofere aceeași poveste pe care am văzut-o până acum, Odyssey creează ceva original și spune o poveste mult mai personală.

Există și sugestii ale universului mai larg din Assassin’s Creed, iar povestea este îmbinată minunat în perioade istorică a jocului.

3. Abilitățile de luptă sunt o adăugare fantastică

Noile abilitați de luptă sunt de departe unul dintre cele mai bune adăugări făcute jocului. Mai simplu spus, lupta nu ar fi aceeași fără aceste abilități. Odyssey elimină orice concentrare pe realism și, în schimb, îi permite lui Alexios sau Kassandra să-și aprindă armele, să dispară într-un nor de fum sau să-și arunce inamicii de pe stânci.

Assassin’s Creed a avut intotdeauna un sistem de lupta simplist, iar Origins nu a fost prea diferit, chiar și cu un sistem de luptă complet reproiectat. Să ai aceste abilități înseamnă că ești încurajat în mod activ să ai un playstyle agresiv și nu trebuie să aștepți cine știe cât timp doar pentru un contraatac. Când combini acest lucru cu câțiva inamici cu adevărat dificili, jocul devine incredibil de distractiv atunci când te lupți.

4. Side-questurile nu sunt plictisitoare

Pe lângă uimitoarea poveste care se desfășoară de-a lungul jocului în storyline-ul principal, există o multitudine de side-questuri. Natura de open world a jocului îți dă opțiunea de a le completa oricând vrei tu.

Dacă nu ești într-o mare grabă să termini jocul, sugestia mea e să faci cât mai multe dintre aceste side-questuri, pentru că fiecare extinde lumea jocului cu diferite caractere și poveștilor lor.

5. Grafica este magnifică

Grafica nu face neapărat un joc bun, dar Odyssey este incontestabil de frumos. O lume care arată minunat nu este ceva nou în această serie de jocuri, dar Odyssey folosește o paletă de culori incredibilă și face un joc care șochează cu cât de bine arată.

Faptul că acțiunea se petrece în Grecia Antică este un motiv important pentru care acest joc arată atât de bine, întrucât arhitectura unică și priveliștile superbe înseamnă că lumea este distinctivă indiferent unde te duci. Având în vedere cât de uriașă este lumea jocului, faptul că grafica și prezentarea sunt perfecte face că timpul petrecut explorarand să fie o experiență plăcută, mai ales atunci când există câteva locații care te fac să te oprești și să le admiri.

6. Mitologia

Nimeni nu poate pretinde cu adevărat că Assassin’s Creed are cea mai exactă descriere a istoriei, dar Odyssey ia decizia inteligentă de a se îndepărta de asta și de a se concentra asupra distracției.

Unul dintre cele mai bune aspecte despre jocul stabilit în Grecia Antică este faptul că game developerii sunt liberi includă cam tot ce-și doresc. Zeii, blestemele și monștrii mitologici sunt o parte importantă a istoriei acelei perioade de timp și acest lucru este foarte prezent în joc.

Desigur, pasionații de istorie se vor bucura să afle că evenimente precum Războiul Peloponezian sunt incluse în joc, dar lumea este construită în jurul unui protagonist aproape imposibil de ucis, așa că elementele mitologice se potrivesc perfect.

Postări recente

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

Pentru a crea un joc horror care să lase o impresie puternică este, de obicei, nevoie de o experiență direcționată — un control atent asupra fiecărei părți din poveste pentru a menține tensiunea, o mână care ghidează camera...

Kebab de vită grecesc marinat

Kebab de vită grecesc marinat

Souvlaki (kebabul grecesc) este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare stradală din Grecia, servit în fiecare tavernă din motive bine întemeiate! Shish Kebab este un fel de mâncare din Orientul Mijlociu și adoptat...

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Această rețetă este inspirată din preparatul vietnamez, Cha Ca La Vong. În Hanoi, de unde provine felul de mâncare, peștele este de obicei gătit pe masă și servit cu o varietate de acompaniamente. Puteți ține ierburile, sosul și...

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Sistemul tău imunitar constă dintr-o colecție complexă de celule, procese și substanțe chimice care îți apără constant organismul de agenți patogeni invadatori, inclusiv viruși, toxine și bacterii. Menținerea sistemului imunitar...

Categories

Tags

There’s no content to show here yet.