7 motive pentru care merită să joci StarCraft II

by 04 October, 2021Strategy

7 motive pentru care merită să joci StarCraft II

by | Oct 4, 2021 | Strategy | 0 comments

1.Să înveți să joci este mai ușor ca niciodată

StarCraft II este un joc intens si competitiv, la fel ca și omologii săi din lumea RTS și asta din motive destul de evidente. Jocul este extrem de complex, cu upgrade-uri, unități, muncitori și soldați care trebuie gestionate simultan.

Din fericire, există mai mult material didactic excelent pentru jucătorii noi ca niciodată. O simplă căutare pe YouTube va aduce o mulțime de informații disponibile pentru fiecare rasă și stil de joc, ceea ce înseamnă că, în ciuda exteriorului intimidant, este de fapt mai ușor să înveți StarCraft acum decât a fost vreodată.

2. Campania singleplayer este grozavă

Similar cu predecesorul său, StarCraft II prezintă trei campanii separate, fiecare concentrându-se pe una dintre cele trei rase principale care populează lumea jocului: Terrans, Protoss și Zerg. Aceste campanii sunt o modalitate excelentă de a învăța elementele de bază ale jocului, dar sunt, de asemenea, o activitate distractivă în sine.

3.Există o mulțime de moduri de joc multiplayer

Cu toate că meciurile ranked unu contra unu reprezintă baza experienței multiplayer în StarCraft II, există o serie de alte moduri de care să se bucure jucătorii în căutare de varietate. Conținutul creat de comunitate este disponibil, la fel că și meciurile pe echipe, cu doi sau mai mulți jucători formând o echipă.

Există, de asemenea, un mod de joc cooperativ pentru jucătorii care doresc să ia o pauză de la intensitatea meciurilor ranked, în care jucătorii selectează eroi din campania singleplayer cu care să joace și sunt însărcinați cu îndeplinirea unui număr de obiective de co-op. Deoarece fiecare erou comandă unități speciale cu abilități unice, aici sunt multe de descoperit.

4. Echilibrarea facțiunilor este mai bună ca niciodată

În primele zile ale StarCraft II, înaintea primei sale expansiuni în vremea Wings of Liberty, au existat plângeri conform cărora jocul promova ceea ce a fost perceput ca o strategie mai puțin impresionantă de „deathball”. Aceasta a fost o problemă, deoarece jucătorii au simțit că sunt încurajati să comande o întreagă armată într-un singur loc, față de microgestionarea abilă expusă în scena profesională pentru primul StarCraft.

Din fericire, s-au schimbat multe de atunci. După două expansiuni și nenumărate balance patch-uri, meta-ul și stilul de joc sunt mult mai interesante decât erau în Wings of Liberty. Deși oamenii vor continua să se certe despre care facțiune este cea mai puternică, în general lumea este de acord că jocul este într-o stare mult mai bună.

5. Scena competitivă este încă populară

Cu nu foarte mult timp în urmă StarCraft era încă cel mai popular Esport. La urma urmei, originalul StarCraft este jocul care a pionierat în esență conceptul Esports așa cum îl cunoaștem astăzi, datorită scenei sale competitive vibrante din Coreea de Sud. Deși lucrurile nu sunt chiar la fel astăzi, există încă o mulțime de oameni care urmăresc cu placere jucătorii profesioniști.

Blizzard sponsorizează în continuare turnee internaționale la scară largă în care participă jucătorii de top din întreaga lume și, pe lângă StarCraft II, există încă o mulțime de veterani care concurează pentru titluri în StarCraft I, pentru cei care caută ceva puțin mai popular.

6. Există încă o mare populație activă de jucători

Cu toate că unul dintre lucrurile care a ajutat la creșterea populației active a jocului a fost faptul că StarCraft II a devenit free-to-play, de-a lungul timpului jocul a avut întotdeauna un grup dedicat de jucători, dar și un flux continuu de jucători noi. Nu este niciodată dificil să găsești jocuri, iar sistemul de matchmaking este de obicei capabil să găsească meciuri echilibrate în respectivele categorii de ranking.

Deși nu la fel de mare ca alte jocuri de PC-uri, cum ar fi League of Legends sau Counter Strike, există destui jucători care să permită o experiență multiplayer ușoară și accesibilă, iar noii veniți nu ar trebui să fie descurajați de comunitatea ceva mai mică.

7. Jocul este distractiv

În esență, principalul motiv pentru care jucătorii ar trebui să incerce StarCraft II e faptul că este un succesor demn al moștenirii StarCraft-ului original și a expansiunilor sale, precum și un joc de strategie excelent în sine. Jocul prezintă o acțiune rapidă, o gamă largă de versiuni și strategii disponibile și stiluri de joc expresive pentru fiecare jucător. Într-un joc la fel de complex ca acesta, jucătorii au multe de experimentat, ceea ce îl face o alegere demnă pentru cei care doresc să descopere jocurile de strategie.

Postări recente

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

Pentru a crea un joc horror care să lase o impresie puternică este, de obicei, nevoie de o experiență direcționată — un control atent asupra fiecărei părți din poveste pentru a menține tensiunea, o mână care ghidează camera...

Kebab de vită grecesc marinat

Kebab de vită grecesc marinat

Souvlaki (kebabul grecesc) este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare stradală din Grecia, servit în fiecare tavernă din motive bine întemeiate! Shish Kebab este un fel de mâncare din Orientul Mijlociu și adoptat...

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Această rețetă este inspirată din preparatul vietnamez, Cha Ca La Vong. În Hanoi, de unde provine felul de mâncare, peștele este de obicei gătit pe masă și servit cu o varietate de acompaniamente. Puteți ține ierburile, sosul și...

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Sistemul tău imunitar constă dintr-o colecție complexă de celule, procese și substanțe chimice care îți apără constant organismul de agenți patogeni invadatori, inclusiv viruși, toxine și bacterii. Menținerea sistemului imunitar...

Categories

Tags

There’s no content to show here yet.