Razer Blackshark V2 sunt printre cele mai bune casti de gaming

by 07 December, 2021Tehnologie

Razer Blackshark V2 sunt printre cele mai bune casti de gaming

by | Dec 7, 2021 | Tehnologie | 0 comments

Design

Blackshark V2 este mai ușor și puțin mai puțin voluminos decât căștile Razer Kraken și Nari. Designul circular prezent în majoritatea căștilor Razer a fost înlocuit de o formă ovală cu o carcasă din plastic negru mat. Siglele Razer, de culoare verde, strălucitoare se află pe spatele fiecărei cupe, care se conectează între ele prin fire scurte acoperite cu material textil verde neon. Structurile cilindrice duble de pe fiecare parte a fiecărei căști se atașează de bentiță pe brațe subțiri de metal,brațe ce sunt folosite pentru a ajusta înălțimea căștilor.

Pernițele pentru urechi sunt din spumă cu memorie, acoperite cu un material moale, același tip de căptușeală acoperind partea inferioară a bentiței, pe când partea superioară a acesteia este din piele artificială.

Un cablu de aproximativ 2 metri, învelit în material textil, este atașat pe partea inferioară a cupei stângi care se termină într-o mufă de 3,5 mm. În apropiere se află microfonul detașabil, alcatuit dintr-o capsulă acoperită cu spumă pe un braț metalic flexibil. Un buton pentru dezactivarea sunetului microfonului se află în spatele cablului căștii, iar un selector mare de volum se află pe panoul din spate al cupei. Cablul conectat permanent puțin dezamăgitor, deoarece un cablu detașabil este mult mai ușor de înlocuit decât un întreg set de căști.

Blackshark V2 vine cu o placă de sunet USB 7.1. Placa este un modul dreptunghiular din plastic de 4,5 pe 1,5 cm cu un cablu scurt de 5 cm, învelit cu material textil , care se termină într-o mufă USB. Un LED verde de pe modul indică când este conectat și funcționează, iar un port pentru căști de 3,5 mm se află la capătul opus cablului USB.

Conectivitate și software

Deoarece Blackshark V2 folosește o conexiune de 3,5 mm, poate fi conectat cu orice dispozitiv sau computer modern și cu multe telefoane și tablete. Cu toate acestea, pentru a profita la maxim, de setări precum THX Spatial Audio simulated surround sound și o multitudine de ajustări audio și pentru microfon prin intermediul software-ului Razer Synapse, trebuie să utilizați placa de sunet inclusă.

Cu placa de sunet conectată, puteți utiliza Razer Synapse pentru a ajusta diferitele setări audio ale Blackshark V2 și pentru a activa THX Spatial Audio simulated surround sound. Software-ul oferă acces la un equalizer cu 10 benzi cu o mulțime de presetări, împreună cu funcții Bass Boost, Sound Normalization și Voice Clarity care pot fi comutate și ajustate. Microfonul are propriul equalizer pe 10 benzi cu diverse presetări, împreună cu un slider pentru a regla sensibilitatea microfonului și un comutator pentru funcțiile Voice Normalization, Vocal Clarity și Ambient Noise Reduction.

THX Spatial Audio poate fi accesat prin tab-ul Mixer din Razer Synapse. Placa de sunet USB oferă deja sunet surround 7.1, dar THX Spatial Audio adaugă procesare și mixare suplimentare pentru a simula sunetul la 360 de grade, combinând diferitele canale pentru o imagine direcțională mai precisă.

Microfon

Așa cum este tipic pentru căștile Razer, microfonul de pe Blackshark V2 are o calitate excelentă. Microfonul are o funcție pentru a reduce zgomotul ambiental, precum și multe funcții customizabile în Razer Synapse.

Sunetul in jocuri

Am jucat Doom Eternal cu Blackshark V2 folosind sunet surround simulat THX Spatial Audio prin placa de sunet USB și Razer Synapse. Mi-a oferit un puternic simț al imaginii direcționale, anunțându-mă care era poziția inamicilor. Coloana sonoră industrială este clară, iar diferitele sunete ale armelor sunt puternice, dar nu zgomotoase.

Concluzie

Căștile de gaming cu fir Razer Blackshark V2 oferă o calitate excelentă a sunetului și a microfonului, o mulțime de funcții și opțiuni software și sunt ușoare și confortabile.

Postări recente

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

The Evil Within 2 – un joc horror open-world fantastic

Pentru a crea un joc horror care să lase o impresie puternică este, de obicei, nevoie de o experiență direcționată — un control atent asupra fiecărei părți din poveste pentru a menține tensiunea, o mână care ghidează camera...

Kebab de vită grecesc marinat

Kebab de vită grecesc marinat

Souvlaki (kebabul grecesc) este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare stradală din Grecia, servit în fiecare tavernă din motive bine întemeiate! Shish Kebab este un fel de mâncare din Orientul Mijlociu și adoptat...

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Pește cu turmeric, tăiţei de orez și ierburi

Această rețetă este inspirată din preparatul vietnamez, Cha Ca La Vong. În Hanoi, de unde provine felul de mâncare, peștele este de obicei gătit pe masă și servit cu o varietate de acompaniamente. Puteți ține ierburile, sosul și...

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Cele mai bune suplimente pentru întărirea sistemului imunitar

Sistemul tău imunitar constă dintr-o colecție complexă de celule, procese și substanțe chimice care îți apără constant organismul de agenți patogeni invadatori, inclusiv viruși, toxine și bacterii. Menținerea sistemului imunitar...

Categories

Tags

There’s no content to show here yet.